Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خبرگزاری رسمی با انتشار نامه ای مدعی شد صهیونیست ها دام جدیدی برای فوتبال ایران پهن کرده اند

جنجال کمک داور ویدئویی تمامی ندارد و ورزش ایران را وارد چالش جدیدی کرده است. هنوز ماجراهای مربوط به شرکت مشکوک اسراییلی، هنک کنگی از اذهان عمومی پاک نشده، خبرگزاری رکنا مدعی شد این بار یک شرکت دیگر برای سیستم کمک داور ویدیویی با وزیر ورزش مکاتبه کرده که نماینده رسمی اش در خاورمیانه، اسراییل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش رکنا را بدون هیچگونه دخل و تصرف می خوانید.

به گزارش طرفداری و به نقل از رکنا، در روزهایی که نگاه همگان به روز مهم و سرنوشت ساز 8 شهریور ماه سال 1401 است، بازهم موضوع به کارگیری سیستم کمک داور ویدیویی به عنوان مطالبه علاقمندان فوتبال بر سر زبان ها افتاده و در حالیکه موضوع محرومیت داوران ایرانی از حضور در آوردگاه‌های بین المللی باعث تاسف جامعه فوتبال شده است، اینک پای وزیر ورزش و جوانان هم به موضوع باز شده و نقل قول های عجیبی از سوی وزیر ورزش در این باره به گوش می‌رسد.

موضوعی که اگر بی سابقه تلقی نشود، قطعا کم سابقه است که نفر اول ورزش ایران در میان انبوه مشکلات بیش از پنجاه فدراسیون و حساسیت‌های تمام‌نشدنی فدراسیون فوتبال و تیم ملی در آستانه جام‌جهانی، ترجیح می‌دهد در گفت‌و‌گویی با یک برنامه سیاسی از کمک داور ویدیویی سخن بگوید و اعلام کند در تمام مراحل این پروژه با سرپرست موقت فدراسیون هماهنگ است!

ورود به موقع نهادهای نظارتی و جلوگیری از ورود شرکت مشکوک الهویه!

در پاییز 1400 و در دوران پرالتهاب شهاب الدین عزیزی خادم در راس فدراسیون فوتبال افشای مذاکرات سران این فدراسیون با یک شرکت وابسته به رژیم صهیونیستی ماجراهای زیادی را به همراه داشت در آن ایام عزیزی خادم که از حمایت‌های بی دریغ حمید سجادی وزیر ورزش برخوردار بود، بدون مصوبه هیات رئیسه و بدون رعایت آیین نامه معاملات فدراسیون فوتبال راساً با پرداخت قراداد هنگفت شرکت مشکوک الهویه را وارد ایران می‌کند.

با مشخص شدن اصالت آن شرکت و ورود به موقع نهادهای نظارتی، عزیزی خادم امکان ادامه همکاری با شرکت مورد بحث را پیدا نمی‌کند. شاید اگر آن زمان افشاگری وسیع رسانه‌ها نبود، شرکت مورد نظر که روابط نزدیک با رژیم صهیونیستی را در کارنامه خود داشت به کشورمان می‌آمد و اتفاقات ناگوار غیر قابل جبران برای زیرساخت‌های اینترنتی کشور بوجود می‌آمد. با این حال آن ماجرا به خیر گذشت ولی اکنون بازهم شاهد ورود یک شرکت جدید آنهم تحت حمایت صهیونیست و مکاتبه مستقیم آنها با وزیر ورزش و جوانان هستیم.

این اتفاقات در شرایطی رخ می‌دهد که واعظی آشتیانی نیز در روزهای اخیر از کلید واژه نفوذ در مصاحبه‌های خود استفاده کرده است. مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال دانسته یا ندانسته به سرنخ بزرگی مهمی اشاره کرده و از وقوع یک اتفاق مهیب در زمینه تکنولوژی کمک داور ویدیویی خبر می دهد.

شرکت EVS که قرارداد رسمی با رژیم صهیونیستی دارد و رسما به عنوان حامی تکنولوژیکی لیگ برتر رژیم صهیونیستی فعالیت می کند، طی مکاتبه ای مشکوک که تصویر آن به دست رکنا رسیده است با وزیر ورزش و جوانان در ارتباط بوده و وزیر ورزش نیز گویا مکاتبه آن شرکت را به سرپرست موقت فدراسیون می‌دهد و از میرشاد ماجدی می‌خواهد که چگونگی ورود این شرکت به ایران را بررسی کند.

ترجمه نامه شرکت EVS به وزیر ورزش و جوانان

موضوع.: معرفی نامه پروژه VAR در جمهوری اسلامی ایران

 جناب آقای دکتر سجادی

بسیار خوشحالیم تا قادر باشیم تا فناوری VAR مورد نیاز را برای فدراسیون فوتبال ایران فراهم کنیم. قبل از انجام این کار باید طبق قوانین فیفا پیش برویم. تاکنون جلسات متعددی با فدراسیون فوتبال ایران داشته‌ایم اما هنوز به توافق نرسیده‌ایم.  یک جلسه جدید از طرف فدراسیون فوتبال در شرف انجام است که امیدواریم به ما کمک کند تا در بحث‌ها به سمت جلو پیش برویم.  به همین دلیل با آقای خاوران و همکار ایشان آقای مسعود مجدی که دانش لازم برای به سرانجام رساندن این پروژه را دارند در تماس بوده‌ایم.  اگر شما و فدراسیون ترجیح می دهید این کار را از طریق آقایان خاوران و مجدی انجام دهیم، مخالفتی نداریم.

اگر اینطور است، لطفاً اجازه دهید فدراسیون فوتبال ایران از طریق ایمیل یا نامه، موضع آقایان خاوران و مجدی را به عنوان نقطه ارتباطی برای نهایی شدن بیشتر این پروژه VAR در جمهوری اسلامی ایران به ما تایید کند.

محمد بویتا

شرکتی با ماهیتی اسرائیلی!

بر اساس نامه ای که به دست رکنا رسیده، محمد بویتا، قائم مقام بخش خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت EVS در نامه خود به حمید سجادی اعلام کرده که جلسات جدیدی با فدراسیون فوتبال ایران در حال برنامه ریزی است و همچنین از دو فرد یاد کرده که ظاهرا از سوی طرف ایرانی معرفی شده‌اند و البته شرکت خارجی با حضور آنها مخالفتی نکرده است! جالب است که در متنی که در سایت همین شرکت منتشر شده آمده است که اسرائیل نماینده خاورمیانه این شرکت خواهد بود و از این پس تمام کشورهای خاورمیانه باید به صورت مستقیم با این کشور در ارتباط باشند!

ماجرا از آنجا نگران کننده‌تر می‌شود که خبرنگار رکنا مطلع شده است که سند جامع فراخوان کمک داور ویدئویی چند ماه قبل آماده و به کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال تحویل داده شده است اما تا این لحظه به دلایل نامعلوم از انتشار آن فراخوان خوداری بعمل آمده است. در آن سند، کمک داور ویدئویی بعنوان یک بستر درآمد زایی برای فدراسیون معرفی شده و در آن پانزده ظرفیت دارآمدزایی برای فدراسیون پیش بینی شده است.

رکنا به زودی بخش های مهم آن سند را منتشر خواهد کرد.

با این وجود سوالات متعددی مطرح می‌شود که وزارت ورزش و فدراسیونِ آشفته فوتبال باید جواب های قانع کننده‌ای برای افکار عمومی ارائه کند.

چرا موضوع به کارگیری این تکنولوژی حیاتی اینچنین به کلافی سردرگم تبدیل شده است؟

انگیزه وزیر ورزش برای ورود به کمک داور ویدئویی چیست؟

مستندات دیگری هم در این باره به دست خبرنگار رکنا رسیده است، که امیدواریم با ورود به موقع نهادهای مسئول شاهد معرفی نفرات مرتبط با این پروژه مشکوک باشیم!

ظاهرا اشکلات در ورزش را باید جدی‌تر از قبل دنبال کرد و بر مسئولان مربوطه است که هر چه سریع‌تر تصمیم اساسی اتخاذ کرده و نگرانی جامعه ورزش را مرتفع کنند. هرچند امروز شاهد کارت زرد مجلس به وزیر ورزش و جوانان بودیم اما گویا این کارت زرد خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شود تبدیل به کارت قرمز می شود.

اینکه به چه دلیل وزیر ورزش و جوانان باید با یک شرکت نامعلوم بدون استعلام‌های مربوطه مذاکره و نامه نگاری انجام دهد، نامشخص است و جالب‌تر اینکه ورود دولت و مقامات دولتی به فوتبال به این وضوح آیا توسط فیفا رصد نمی‌شود که این جوابش کاملا واضح بوده و امیدواریم تبعاتی برای فوتبال نداشته باشد.

رسانه طرفداری هیچ مسئولیتی در قبال این گزارش ندارد و فقط گزارش منتشر شده در خبرگزاری رکنا را بازنشر کرده است.

 

اخبار داغ 

پوگبا نمی خواهد جام جهانی را از دست بدهد؛ او درمان ریسکی را انتخاب می کند؟ هالک قلابی؛ پدیده ای غریب در بی آبرویی، حقارت و خفت تصاویر لو رفته از پیراهن اول تیم ملی آلمان در جام جهانی 2022 خودزنی به شیوه 58 سال قبل؛ وقتی 6 بازیکن تیم ملی حذف شدند!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران وزیر ورزش و جوانان کمک داور ویدیویی کمک داور ویدئویی رژیم صهیونیستی وزیر ورزش یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد